2007. december 5.

Rendet rakott a Nokia

Felejtsétek el mindazt, amit eddig a Letöltések! menüpontról írtam! Mert hogy most megváltozott újra, rendszerezettebb lett sokkal átláthatóbb - a különböző szerte-szét lévő alkalmazásokat egy helyre pakolta a Nokia, jelentek meg újdonságok.

A screenshot-on látszik, hogy melyek ezek az újabb folderek, hogyan is rendszerezték a letölthető alkalmazásokat.



Az első mappa az Office vagyis iroda, itt található a Mail for Exchange mobilos összetevője, az Active Notes és a Wireless Presenter.

A második a Fun and Achievments, itt a Golf Pro Contest játék, Reuters hírolvasó, a Worldmate, a Digitizer, Mobipocket Reader, Nokia Maps és Wayfinder. Újdonság a MOT Dictionary, ami angol-német, angol-spanyol stb. (angol magyar sajnos nincs) szótárakat tartalmaz, állítólag még a kiejtést is tartalmazza.

Harmadik az Internet, ez tartalmazza a Mobile Search, a Podcasting és a Widsets alkalmazásokat. (Mobile Search keresésre, Podcasting podcastok vagyis videók, zenék letöltsésére alkalmas szoftver, a Widsets pedig híreket, újságcímeket "nyom" telefonunkra.)

Negyedik mappa a Security, itt van egyedül az F-Secure letölthető demója. Ötödik a Communicate a Gizmo beállításokat tartalmazza. Hatodik az Others mappa, ez további két almappát tartalmaz: Themes - ahol a témák vannak - DOts Blue, Grey, Mocha és Red - és a Updates&Links - itt két Nokia webcím van. Hetedik és utolsó mappa a Sound modules - itt az Üzenet felolvasóhoz további nyelvek vannak, magyar persze nincs.

Az utolsó ikon már nem mappa, hanem a Katalóguslista. Szóval ennyi.

Nincsenek megjegyzések: