2007. november 5.

Csajoknak

Érdemes néha a Nokia weboldalt is meglátogatni, mert ott is találhatunk érdekes és ami fontos ingyenes programocskákat. Az egyszerűség kedvéért a Nokia weboldala több menüpontból is megközelíthető: egyik lehetőség, amikor a webböngészés menüpontot megnyitjuk, ott előre megadták a Nokia oldal elérhetőségét. De a Letöltés menüpontból is elérhető, itt van egy Updates&links pont, ahol a Nokia.Com vagy a Nokia for Business oldalak érhetők el. Érdemes wi-fire csatlakozva csinálni mindezt, hogy a drága, 3G-s 10 kilobájtjaink ne menjenek kárba.



A Nokia.com-ot választva megkérdezik tőlünk, hogy mely világrészből érkezünk, majd feljön egy oldal, ahol ők tudják, hogy E65-ről csatlakoztunk, mert van egy menüpont, melynek neve My E65. Ebben a menüpontban a telefon angol leírása található.



Ennél érdekesebb a Downloads link, ahol ingyen letölthető alkalmazásokhoz jutunk. A Games menüpontból letölthető a golfos játék (nem kéne inkább Game-nak nevezni ezt a menüt???), a Themes-nél van a Dots Blue, Dots Grey, Dots Mocha és Dots Red - a kék dotsos témát korábban kipróbáltam, de valamiért a szürkénél állapodtam meg. A Graphics menüpontnál érdekes grafikák tölthetők le. A Tones menüpontnál pedig csengőhangok, érdemes böngészni közöttük vannak viccesek is.



Az Applications menüpontban sok ismerős alkalmazás visszaköszön. Amit én innen letöltöttem és használok is, az a Wellness Diary. És mivel a csajok azok, akik folyamatosan odafigyelnek alakjukra, hogy mit esznek, mennyit tornásznak, mennyit alszanak, ezt a programot nekik ajánlom.



Teljesen ingyenes, teljes funkcionalitású. Igazából nem csinál semmi mást, mint a napi adatokat rögzíti: például mennyit sportoltunk vagy hány kilók vagyunk, mennyit alszunk és mennyi időt töltünk munkával, és ezt pedig aztán kilistázza vagy grafikonos formában jeleníti meg. Szerintem nagyon hasznos - még pasiknak is! és akkor méla undoromat félretéve a screenshoot kedvéért megtudhatjátok, hogy mennyi kiló is vagyok. De amire ezt olvassátok, úgy is sokat fogyok majd!!!



Nincsenek megjegyzések: