2007. augusztus 29.

Kizárólag nőknek (és aggódó férfiaknak)

Rengeteg apró kis alkalmazást lehet ingyen letölteni az internetről, ami ott csücsülhet telefonunkon és nem is használjuk őket. A következő kis alkalmazást (ingyenes) szerintem mindenki használja majd: a nők, akik teherbe szeretnének esni és akik nem, a férfiak, akik gyermeket szeretnének és akik nem.

Az alkalmazás neve Menstral és erről az oldalról tölthető le. Java alkalmazásról van szó, tehát gond nélkül telepíteni lehet a telefonra. A telepített programok között az ikonja kicsit kicsi és bután néz ki, de ez van.



A naptárszerűen megjelenő alkalmazásban a lányoknak meg kell jelölniük az utolsó menstruáció első napját, a program pedig kijelöli zöld színnel a termékeny napokat, kékkel a nem termékeny napokat és pirossal a piros napokat :-) és fehérrel pedig a bizonytalan napokat. A naptár a menstruáció adatait tárolja, és ezek alapján előrejelzi a következő menstruáció dátumát. Minél több pontos adat áll rendelkezésünkre, annál pontosabb az előrejelzés is.



A programban van egy olyan lehetőség is, hogy egy megadott SMS számra elküldi a naptárat.



A pasiknak is hasznos ez a program, lássuk be. Ám nekik egy másik szoftvert fejlesztettek ki, neve Jack up, hirtelen nem találom a linket (valamiért nem működik a blog, ahol láttam), de hamarosan. Kedves pasasok, ha kipróbáljátok, akkor írjatok ide róla, felteszem :-D

Update: Nem Jack, hanem Jimmy a program neve Save Jimmy és itt próbálható ki. Várom a reakciókat!!!

Nincsenek megjegyzések: