2007. október 14.

Extra applications - további alkalmazások 3.

Nem bírtam ki, kíváncsiságom győzeldelmeskedett és az egyik alkalmazást már telepítettem is. A Digitizer-ről van szó, ami az első az extra alkalmazások listájában.



Az alkalmazás ingyenes - de időkorlátos, 21 napig használható. A program nem a Telepítés menüpontban jelenik meg, hanem beépül az SMS küldése menüpontban, Handwritten message néven (igen ezek szerint ez is angol).



A program lényege: a kézzel írt üzenetet MMS-ben továbbküldi, úgy hogy elindítja a kamera alkalmazást, a melgévő keretbe be kell centizni a kézzel leírt szöveget, fotót késztünk, a program digitalizálja - ami azt jelenti, hogy fekete-fehér lesz belőle, és akkor azt MMS-ben továbbküldi a címzetteknek. A folyamatos kézírással leírt szöveget rosszul ismeri fel, a nyomtatott betűvel írottat már jobban.



A fenti szövegben azt írtam, hogy THIS IS A TEST MESSAGE BÉKA GYÖNYÖRŰ ÁLMOS ÓRA. Felismerte az ékezeteket is, úgy hogy ez jó pont. Ezután megadjuk, kinek akarjuk elküldeni az MMS-t majd Küldés és megvan.





Vicces, mókás alkalmazás, nem igazán vállalati telefonokra való. A weboldalon nem derül ki mennyibe kerül, mobilszolgáltatóknak kínálják ott az alkalmazást. Törlöm.

Nincsenek megjegyzések: