2007. október 22.

Újabb friss program a kínálatban

Úgy tűnik, a nyáron sokat dolgoztak a Nokia programozók: a letöltés menüpont október 14. kötül frissült valamikor, de most újabb alkalmazást lehetett ott találni. Annak neve Active Notes vagyis Aktív jegyzet és igen, magyar a program. (Ha ilyen ritmusban bővül tovább a kínálat, akkor nem is kell keressek más blogtémát :-)



A kis alkalmazás lényege, hogy ne csak szöveges jegyzetet mentsünk el, használjuk a kezünkben lévő fényképezőgépet, és diktafont is. A szöveges jegyzet mellé képet, hangot és - igen, a szó igaz - névjegyet is lehet csatlakoztani. Mindent értelemszerűen kell használni, nem bonyolult egyáltalán.



Arra vigyázzunk, hogy ha például készítünk egy fotót, majd azt beszúrjuk a jegyzet mellé, akkor ne töröljük le a képet a telefonról, mert hiányozni fog az Aktív jegyzet-ben.

Így néz ki egy jegyzet egyébként.



Nálam gyakori, hogy termékek árát és magát a terméket is lefotózom az üzletben, úgy hogy számomra hasznos alkalmazás, megtartom.

Okt. 26. update: Egy Nokia E90 Kommunikátort tesztelek, és meglepi, ott a beépített jegyzetelő program ez az Aktív jegyzetek. Minő véletlenek!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi ez hasznos kis progi. Az 5320-asomon alapból fent van. A "könnyített" 6650 T-exkluzív(ha-ha, egyébként tetszik) meg nincs. Pedig mindkettő ua. a változatot kapta a szoftverből elvileg...